Danny’s House

 

Dannys’ House is a refurbishment of a Queenslander in New Farm, Brisbane with a contemporary, predominantly concrete extension to the rear. The house embodies overtly subtropical themes, with deep overhangs, protected edges and the greening of the roof planes, creating a soft edge to the hard architecture. The house is experienced as two quite distinct personalities which overwhelmingly align with the two street frontages – timber to the front and concrete to the rear. This has been truly collaborative project between the builders, sub-contractors, consultant team and client, all rounded off with bespoke landscaping and a fully tailored interior. This project was a joy for all involved and this positive energy is now resonant in the built outcome.

Project Team

Solido Builders

Westera Partners

Martin Brothers Landscaping

Photographer

Andy Macpherson

WordPress Image Lightbox Plugin