Oceana

 

This project involved the design of a permanent home for a couple that wanted to enjoy a lifestyle that embodied a holiday feeling in their day to day existence. As the name suggests the house has a nautical theme inspired by its location, panoramic views across Moreton Bay and the client’s love of the ocean. A collaborative design process with Justine Hugh-Jones yielded a home that is layered with weathered timbers, natural stone, concrete and luxurious finishes as a balance to the hardlined architecture. A considered approach to the landscaping and the celebration of the pool as a center of gravity to the overall design tops off what has been a very special project exquisitely built by VL Constructions. 

Project Team

VL Constructions

Westera Partners

Justine Hugh-Jones | Interior Design

Martin Brothers | Landscaping

Photography

Scott Burrows

WordPress Image Lightbox Plugin